Zaposlenje Org

Kliknite na "Load/Show images" da bi ste videli slike! Osnove selekcije kadrova
Besplatna mentorska obuka

U želji da olakša sprovođenje kadrovskih poslova, i pomogne u podizanju produktivnosti, IS Zaposlenje Org uvodi novu uslugu za sve poslodavce sa punim članstvom - besplatnu obuku „Osnove selekcije kadrova“.

Pored načina poslovanja, zaposleni u određenoj organizaciju predstavljaju njeni ključni faktori uspešnosti, profitabilnosti i napretka. Adekvatna selekcija kadrova obezbeđuje početni input neophodan za dalji razvoj i prosperitet. Pohađanjem mentorske obuke „Osnove selekcije kadrova“ bićete u mogućnosti da uspešno procenite i analizirate radna mesta i time adekvatnije odgovorite na potrebe Vaše organizacije. Iskoristite svoju priliku.

 

Upravljanje platnom strukturom i uspešni modeli
Specijalistički mentorski seminar
Subota, 28.11.2009.

Poslovni sekretar
Mentorski seminar
Petak, 04.12.2009.

Upravljanje Internet sajtom
Mentorska obuka
09. - 11.12.2009.


O našim obukama

Naše mentorske obuke su spoj predavanja, analize slučaja, diskusije i individualnih radionica. Rad u grupi do 7 polaznika Vam pruža mogućnost neposrednijeg kontakta  i bavljenje Vašim konkretnim problemima i pitanjima. Do sada smo organizovali više stotina treninga, obuka i seminara, a saradnja sa velikim brojem različitih firmi podstiče nas na stalno traganje za novim sadržajima koji će adekvatno zadovoljiti Vaše potrebe.


Predložite temu


 
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika OVAS sistema Internet servisa Zaposlenje Org.
U koliko više ne želite da primate obaveštenja sa IS Zaposlenje Org kliknite na link