Zaposlenje Org

Kliknite na "Load/Show images" da bi ste videli slike! Uspešno vođenje sastanka
Mentorski trening, Sreda, 23.12.2009.

Moderno poslovanje podrazumeva dobar protok informacija i jasno određene zadatke za sve zaposlene. Vođenje sastanka je u tome uvek imalo važnu ulogu bez obzira na oblast ili vrstu poslovanja. Produktivni sastanci omogućavaju uključenost i samim tim mogu obezbediti pravovremenu reakciju na sve izazove sa kojima se današnje organizacije susreću. Ne dozvolite da vam sastanci budu gubljenje vremena. 

 

Kliknite na "Load/Show images" da bi ste videli slike!
Osnove selekcije kadrova
Besplatna mentorska obuka

U želji da olakša sprovođenje kadrovskih poslova, i pomogne u podizanju produktivnosti, IS Zaposlenje Org uvodi novu uslugu za sve poslodavce sa punim članstvom - besplatnu obuku „Osnove selekcije kadrova“.


O našim obukama

Naše mentorske obuke su spoj predavanja, analize slučaja, diskusije i individualnih radionica. Rad u grupi do 7 polaznika Vam pruža mogućnost neposrednijeg kontakta  i bavljenje Vašim konkretnim problemima i pitanjima. Do sada smo organizovali više stotina treninga, obuka i seminara, a saradnja sa velikim brojem različitih firmi podstiče nas na stalno traganje za novim sadržajima koji će adekvatno zadovoljiti Vaše potrebe.


Predložite temu


 
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika OVAS sistema Internet servisa Zaposlenje Org.
U koliko više ne želite da primate obaveštenja sa IS Zaposlenje Org kliknite na link