Obuke by iConsult


Izrada sistema i specijalizovane obuke iz oblasti
merenja učinka zaposlenih prilagođene branšama


Medicinski i farmaceutski sektor
IT i telekomunikacije
Proizvodnja
Firme koje obuhvataju više delatnosti
Prodaja i trgovina
Maloprodaja
Bankarski i finansijski sektor
Sektor usluga
Građevina
Marketing
Administracija
Ljudski resursi
Ostale branše dostupne na upit


Zašto specijalizovane obuke i konsalting?
Specijalizovane interne obuke i konsalting su najbolji načini da započnete uvođenje sistema. Rad prilagođavamo poslu kojim se firma bavi i internoj organizaciji. Biraju se metode i indikatori uspešnosti koji daju najbolje rezultate u izabranoj branši i značajno olakšavaju proces uvođenja.

Kada i gde se obuke održavaju?
Termin i lokacija odrađuju na osnovu potreba i predloga klijenta. Obuke se mogu održati u našem trening centru u Beogradu, ali i u vašim prostorijama.

Šta dobijate?
Dobićete i gotove primere upitnika i time šteditei mesece potrebne za samostalnu pripremu materijala. Naš tim čine ljudi sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom u ovoj oblasti, koji će vam pomoći da znatno lakše i brže uvedete sistem kakav želite.

 

Kliknite na "Load/Show images" da bi ste videli slike!
Učinak i modeli zarada po branšama
In-house mentorska obuka u potupunosti prilagođenja potrebama firme, jedan do sedam dana obuke

Namenjeno svima koji žele da razumeju kako se učinak može izmeriti i upotrebiti. Polaznicima pruža znanje potrebno za donošenje dobrih odluka vezanih za uvođenje sistema, veliki broj praktičnih kriterijuma, efekte do kojih dovode i gotove formulare koji se koriste u odabranoj branši. Postavite upit kako bi ste dobili konkretnu ponudu.


Kliknite na "Load/Show images" da bi ste videli slike!
Rad na izradi i uvodenju sistema
Profesionalna izrada i uvodenje sistema
Metode i proces se u potpunosti prilagodavju firmi

Ovo je najefikasniji nacin da uvedete sistem za evaluaciju rada zaposlenih. Podrazumeva rad na izradi ili korekcijama sistema, definisanju jasnih procedura, izradi pravilnika i savetovanje pri uvodenju. Ceo proces se u potpunosti prilagodava potrebama firme i postavljenim ciljevima.
   

 Formular za upit
Najbolji nacin da nas kontaktirate >>>

Naše reference

Na poslovima obuke zaposlenih, izrade i uvođenja sistema za merenje učinka radili smo sa više od sto firmi i organizacija iz Srbije, zemalja zapadne Evrope i regiona. Pored velikih sistema, posebno smo ponosni na veliki broj malih i srednjih preduzeća sa kojima smo radili na sistemima za merenje učinka i obukama zaposlenih iz ove oblasti. Više o našoj firmi i listu referenci možete pogledati na našoj internet prezentaciji ili direktno u pregledu referenci i utisaka polaznika "iConsult iz ugla klijenata"

 

 

Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika OVAS sistema Internet servisa Zaposlenje Org.
Ukoliko više ne želite da primate obaveštenja sa IS Zaposlenje Org kliknite na link