Obuke by iConsult

 

Zbog interesovanja korisnika za dodatnim podacima iz istraživanja koje smo objavili prethodne nedelje, ove nedelje šaljemo drugi deo istog istraživanja. Ovog puta podaci otkrivaju zašto neke firme nemaju dovoljno dobre rezultate uvođenja sistema organizacije ili poboljšanja efikasnosti zaposlenih. Tabela se odnosi samo na one sisteme koji nisu dali rezultate ili koji nisu počeli da se primenjuju. Pogledajte sledeće podatke.

Da podsetimo, istraživanje koje je sprovela Švajcarska asocijacija za napredno upravljanje performansama (SAAP), na uzorku od 176 posmatranih organizacija, pokazuje koji je pravi put do efikasnog sistema upravljanja ili merenja učinka zaposlenih. Istraživanje je obuhvatilo 176 firmi, čiji su rezultati, izrada i implementacija sistema praćeni u proseku tri godine. Ako želite opet da pogledate podatke od prošle nedelje kliknite na link.

To je i osnovni razlog za efikasnost profesionalnih i sertifikovanih sistema, koje se najbolje vidi kroz poređenje cost/benefit-a.

Ako želite da izbegnete zastoje i izradite sisteme kojim ćete unaprediti rad vaše firme, uvodite sisteme upravljanja zaposlenih, sisteme zarada po učinku ili motivacije zaposlenih, pozovite nas kako bismo Vam predstavili šta sa sobom nosi profesionalna izrada sistema i zašto daje tako dobre rezultate. Servis koji obezbeđujemo nakon implementacije garantuje da će sistem biti održiv i da će prepreke biti prevaziđene.

Naša ekspertiza je profesionalni razvoj upravljačkih sistema kojima se unapređuje efikasnost rada firmi. Veoma raznovrsno iskustvo nam omogućava da svakom novom sistemu pristupimo temeljno i izradimo primenjiva i održiva rešenja, koja će sa minimalno potrebnih resursa u sprovođenju dati očekivani rezultat. Tokom proteklih 10 godina, sarađivali smo sa više od 200 različitih klijenata u oblasti sistema merenja učinka, zarada, upravljanja i poboljšanja performansi zaposlenih. Radili smo izradu i uvođenje novih, korekcije postojećih sistema, kao i obuku zaposlenih i menadžmenta. Naši klijenti su firme i organizacije sa prostora Srbije, ali i Švajcarske, Nemačke, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Za više informacija i zakazivanje sastanka obratite nam se na ovu email adresu ili na telefon +381 11 2180696.

Kontakt Informacije

iConsult d.o.o.
Dubrovačka 16, Beograd
+381 11 2180696 / +381 65 2180696
(radnim danom od 10-17 časova)
http://www.iconsult.rs/
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika iConsult-a.
Ukoliko više ne želite da primate članke i analize kliknite na link