Obuke by iConsult

 

Deset godina iskustva na sistemima poboljšanja rezultata zaposlenih nas je uverilo da je najisplativije ulagati u sistemsko unapređenje upravljačkih veština rukovodilaca. Kako bi ostvarili postavljeni cilj, sertifikovani programi sistemskog razvoja upravljačkih veština menadžmenta su upravo prilagođeni specifičnostima posla koji obavlja viši i srednji menadžment, a posebni programi su namenjeni za rad sa šefovima grupa i vođama timova i projekata. Bolje upravljanje na svim nivoima daje firmi jasnu prednost, čini je otpornijom i daje veće šanse za ostvarenje željenih poslovnih rezultata.


Kako do boljih rezultata

1. Unapređenjem kroz precizne, prilagođene i sertifikovane obuke rukovodilaca

2. Unapređenjem kroz sistem merenja učinka i zarada zaposlenih

3. Unapređenjem kroz sertifikovane sisteme upravljanja zaposlenima - iManage, iReport, iControl i iHR

 

Naša ekspertiza je profesionalni razvoj upravljačkih sistema i rukovodilaca kojima se unapređuje efikasnost rada i profit firmi. Veoma raznovrsno iskustvo nam omogućava da svakom novom sistemu pristupimo temeljno i izradimo primenjiva i održiva rešenja, koja će sa minimalno potrebnih resursa u sprovođenju dati očekivani rezultat. Tokom proteklih 10 godina, sarađivali smo sa više od 200 različitih klijenata u oblasti sistema merenja učinka, zarada, upravljanja i poboljšanja performansi zaposlenih. Radili smo izradu i uvođenje novih, korekcije postojećih sistema, kao i obuku zaposlenih i menadžmenta. Naši klijenti su firme i organizacije sa prostora Srbije, ali i Švajcarske, Nemačke, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Obuke su sastavni deo našeg posla. Do sada smo organizovali više od 800 obuka, od kojih su velika većina bile obuke upravljačke strukture. Sertifikovani i u praksi provereni sistemi nam omogućavaju da za najmanje moguće vreme postignemo očekivani rezultat i pomognemo Vam u sistemskom razvoju firme.

Kako dalje - Kontaktirajte nas na email adresu office@iconsult.rs kako bi smo započeli proces dostizanja ciljeva kojima težite.

Za više informacija i zakazivanje sastanka možete nam se obratiti i na telefon +381 11 2180696.

Kontakt Informacije

iConsult d.o.o.
Dubrovačka 16, Beograd
+381 11 2180696 / +381 65 2180696
(radnim danom od 10-17 časova)
http://www.iconsult.rs/
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika iConsult-a.
Ukoliko više ne želite da primate članke i analize kliknite na link