Obuke by iConsult

 

Istraživanje koje je sprovela Švajcarska asocijacija za napredno upravljanje performansama (SAAP), na uzorku od 176 posmatranih organizacija, pokazuje nekoliko efikasnih načina da se izmeri i unapredi učinak zaposlenih. Istraživanje je obuhvatilo 176 firmi u kojima su tokom tri godine praćeni rezultati sistema upravljanja zaposlenima. Od tog broja 156 su privatna preduzeća, 9 privatno-javna, 7 organizacija i 4 državna organa, veličine od 10 do 2400 zaposlenih.

Ako želite da izradite sisteme kojim ćete unaprediti rad zaposlenih i produktivnost vaše firme, uvodite sistem upravljanja zaposlenih, sistem zarada po učinku ili motivacije zaposlenih, pozovite nas kako bismo Vam predstavili šta sa sobom nosi profesionalna izrada sistema i zašto daje tako dobre rezultate.

Naša ekspertiza je profesionalni razvoj upravljačkih sistema kojima se unapređuje efikasnost rada firmi. Veoma raznovrsno iskustvo nam omogućava da svakom novom sistemu pristupimo temeljno i izradimo primenjiva i održiva rešenja, koja će sa minimalno potrebnih resursa u sprovođenju dati očekivani rezultat.

Tokom proteklih 10 godina, sarađivali smo sa više od 200 različitih klijenata u oblasti sistema merenja učinka, zarada, upravljanja i poboljšanja performansi zaposlenih. Radili smo izradu i uvođenje novih, korekcije postojećih sistema, kao i obuku zaposlenih i menadžmenta. Naši klijenti su firme i organizacije sa prostora Srbije, ali i Švajcarske, Nemačke, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Za više informacija i zakazivanje sastanka obratite nam se na ovu email adresu ili na telefon +381 11 2180696.

Kontakt Informacije

iConsult d.o.o.
Dubrovačka 16, Beograd
+381 11 2180696 / +381 65 2180696
(radnim danom od 10-17 časova)
http://www.iconsult.rs/
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika iConsult-a.
Ukoliko više ne želite da primate članke i analize kliknite na link