Obuke by iConsult

 

Već 10 godina unapređujemo poslovanje naših klijenata kroz kreiranje i organizaciju poslovnih edukacija, izradu sistema upravljanja zaposlenima i merenja učinka zaposlenih, pružanje konsalting usluga i različitih servisa iz oblasti ljudskih resursa. Poslovnim edukacijama se bavimo od 2004. godine i sarađivali smo sa velikim brojem kompanija u Srbiji, regionu i inostranstvu. Naše obuke karakteriše više nivoa prilagođavanja programa, rad u malim grupama, praktičan pristup i rad, stručni predavači. Pored redovnih otvorenih termina, organizujemo i interne i individualne obuke. Pored uštede vremena i novca, ovakve obuke omogućavaju prvobitnu evaluaciju znanja i veština, pa prema tome prilagođen trening i kombinaciju različitih tema, kao i direktan prenos znanja i praktičnog iskustva predavača i to tačno u onim oblastima koje su potrebne za ostvarenje unapred zacrtanog cilja.


Kako do boljih rezultata

1. Unapređenjem kroz precizne, prilagođene i sertifikovane obuke zaposlenih

2. Unapređenjem kroz sistem merenja učinka i zarada zaposlenih

3. Unapređenjem kroz sertifikovane sisteme upravljanja zaposlenima - iManage, iReport, iControl i iHR

 

Interne obuke - Organizuju se samo za grupu zaposlenih iz iste firme, a program obuke specijalno se kreira kako bi odgovorio na specifične zahteve njenog poslovanja. Ovom uslugom obezbeđujete firmi i zaposlenima specijalno osmišljene obuke prilagođene tačno potrebama i s jasno definisanim ciljem.

Individualne obuke - Organizuju se na specijalan zahtev klijenta i podrazumevaju održavanje treninga 1 na 1, kroz mentorski rad i savetovanje, što je najefikasnija metoda za sticanje potrebnih praktičnih znanja i veština.

Interne obuke - podizanje kompetencija menadžera - Deset godina iskustva na sistemima poboljšanja rezultata zaposlenih nas je uverilo da je najisplativije ulagati u sistemsko unapređenje upravljačkih veština rukovodilaca. Kako bi ostvarili postavljeni cilj, sertifikovani programi sistemskog razvoja upravljačkih veština menadžmenta su upravo prilagođeni specifičnostima posla koji obavlja viši i srednji menadžment, a posebni programi su namenjeni za rad sa šefovima grupa i vođama timova i projekata. Bolje upravljanje na svim nivoima daje firmi jasnu prednost, čini je otpornijom i daje veće šanse za ostvarenje željenih poslovnih rezultata.

Naša ekspertiza je profesionalni razvoj upravljačkih sistema i rukovodilaca kojima se unapređuje efikasnost rada i profit firmi. Veoma raznovrsno iskustvo nam omogućava da svakom novom sistemu pristupimo temeljno i izradimo primenjiva i održiva rešenja, koja će sa minimalno potrebnih resursa u sprovođenju dati očekivani rezultat. Tokom proteklih 10 godina, sarađivali smo sa više od 200 različitih klijenata u oblasti sistema merenja učinka, zarada, upravljanja i poboljšanja performansi zaposlenih. Radili smo izradu i uvođenje novih, korekcije postojećih sistema, kao i obuku zaposlenih i menadžmenta. Naši klijenti su firme i organizacije sa prostora Srbije, ali i Švajcarske, Nemačke, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Sertifikovani i u praksi provereni sistemi nam omogućavaju da za najmanje moguće vreme postignemo očekivani rezultat i pomognemo Vam u sistemskom razvoju firme.

  IZRADA I UVOĐENJE Profesinolanih i sertifikovanih SISTEMA   RAZVOJ I PODIZANJE KOMPETENCIJA MENADŽMENTA KROZ OBUKE   RAZVOJ I PODIZANJE KOMPETENCIJA SVIH ZAPOSLENIH KROZ OBUKE  
    Upravljanja firmom
  Upravljanja zaposlenima
  Merenja učinka zaposlenih
  Definisanja ciljeva
  HR sistema
  Upravljanje zaposlenima
  Menadžerske veštine
  Motivacija zaposlenih
  Definisanje ciljeva
  Menadžerski alati
  Strateško i operativno planiranje
    Opšte poslovne veštine
  Organizacione veštine
  Komunikacione veštine
  Prodajne veštine
  Poboljšanje poslovne efikasnosti kroz mape uma

Kako dalje - Kontaktirajte nas na email adresu office@iconsult.rs kako bi smo započeli proces dostizanja ciljeva kojima težite.

Za više informacija i zakazivanje sastanka možete nam se obratiti i na telefon +381 11 2180696.

Kontakt Informacije

iConsult d.o.o.
Dubrovačka 16, Beograd
+381 11 2180696 / +381 65 2180696
(radnim danom od 10-17 časova)
http://www.iconsult.rs/
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika iConsult-a.
Ukoliko više ne želite da primate članke i analize kliknite na link