Obuke by iConsult

 

Posebne pogodnosti za interne obuke bukirane do kraja 2016. godine iz oblasti unapređenja i razvoja menadžerskih veština. Besplatna izrada plana razvoja kompetencija rukovodilaca i jedan besplatni menadžerski modul u vrednosti do 48.000 dinara, obezbeđujemo za one klijente koji planiraju na vreme.

Paket se sastoji iz:

  Evaluacije menadžerskih veština i potencijala
  Besplatnog plan razvoja kompetencija menadžera
  Minimum 3 prilagođena menadžerska modula
  Jednog besplatnog menadžerskog modula


Naša ekpertiza - Deset godina iskustva na sistemima poboljšanja rezultata zaposlenih nas je uverilo da je najisplatljivije ulagati u sistemsko unapređenje upravljačkih veština rukovodilaca. Kontinualno ulaganje u rukovodioce omogućava bolje upravljanje na svim nivoima, daje firmi jasnu prednost, čini je otpornijom i daje veće šanse za ostvarenje željenih poslovnih rezultata. Nakon završenog programa, menadžeri su uspešniji i efikasniji, bolje organizuju i motivišu svoj tim i delegiraju zadatke, a firma dobija bolje i efikasnije menadžere, a samim tim i bolje poslovne rezultate.

Zašto mi - Kontinualnim merenjem učinka rukovodilaca, rezultati su nam pokazali koje metode daju najbolji efekat u određenim okolnostima, što nam daje mogućnost da sa sigurnošću predložimo optimalne korake razvoja menadžera. Naša ekspertiza pruža klijentima najtačniji objektivan cost/benefit za ostvarenje željenih ciljeva.

Više informacija - Za više informacija o nama možete posetiti sledeće linkove:

  Ekspertiza i pregled referenci >>>
  Pregled tema i edukativnih programa na kojima ćemo imati fokus u 2017 >>>
  Naš sajt - Kompletne informacije o nama, našoj ekspertizi, radu i svim obuka koje organizujemo >>>

Kako dalje - Kontaktirajte nas na email adresu office@iconsult.rs kako bi smo započeli proces dostizanja ciljeva kojima težite. Za više informacija i zakazivanje sastanka možete nam se obratiti i na telefon +381 11 2180696.

Kontakt Informacije

iConsult d.o.o.
Dubrovačka 16, Beograd
+381 11 2180696 / +381 65 2180696
(radnim danom od 10-17 časova)
http://www.iconsult.rs/
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika iConsult-a.
Ukoliko više ne želite da primate članke i analize kliknite na link