Obuke by iConsult

 

Od Project Manager-a i Team Lead-ova u IT indistriji zavisi 80% uspešnosti projekata koje njihovi timovi obavljaju. Zato najveće povećanje produktivnosti u IT kompanijama dolazi iz precizne i prilagođene obuke nižeg i srednjeg menadžementa vezanog upravo za vođenje timova i projekata. Istraživanja pokazuju da ulaganje u ove vrste obuka ima najveći povrat investicije. Zato smo razvili posebne programe obuka menadžera u IT industriji koji su se pokazali veoma efikasnim. Naša stručnost, podrška, dugogodišnje iskustvo u radu sa menadžementom u IT okruženju, objektivnost u pristupu i "cutting edge" metodologija, omogućiće da imate bolje upravljanje na svim nivoima.
Posebne pogodnosti za interne obuke obezbeđujemo IT kompanijama iz oblasti unapređenja i razvoja menadžerskih veština. Besplatnu izradu plana razvoja kompetencija menadžera obezbeđujemo za one klijente koji se jave na ovaj newsletter.

Paket se sastoji iz:

  Evaluacije menadžerskih veština i potencijala
  Besplatnog plana razvoja kompetencija menadžera
  Minimum 2 prilagođena menadžerska modula


Naša ekpertiza - Deset godina iskustva na sistemima poboljšanja rezultata zaposlenih nas je uverilo da je najisplatljivije ulagati u sistemsko unapređenje upravljačkih veština menadžera. Kontinualno ulaganje u zaposlene omogućava bolje upravljanje na svim nivoima, daje firmi jasnu prednost, čini je otpornijom i daje veće šanse za ostvarenje željenih poslovnih rezultata. Nakon završenog programa, menadžeri su uspešniji i efikasniji, bolje organizuju i motivišu svoj tim i delegiraju zadatke, a firma dobija bolje i efikasnije menadžere, a samim tim i bolje poslovne rezultate.

Zašto mi - Kontinualnim merenjem učinka menadžera u IT industriji, rezultati su nam pokazali koje metode daju najbolji efekat u određenim okolnostima, što nam daje mogućnost da sa sigurnošću predložimo optimalne korake razvoja menadžera. Naša ekspertiza pruža klijentima najtačniji objektivan cost/benefit za ostvarenje željenih ciljeva, a naše iskustvo uključuje rad sa firmama u Srbiji, kao i u inostranstvu.

Više informacija - Za više informacija o nama možete posetiti naš sajt - Kompletne informacije o nama, našoj ekspertizi, radu i svim obuka koje organizujemo >>>

Kako dalje - Kontaktirajte nas na email adresu office@iconsult.rs kako bi smo započeli proces dostizanja ciljeva kojima težite. Za više informacija i zakazivanje sastanka možete nam se obratiti i na telefon +381 11 2180696.

Kontakt Informacije

iConsult d.o.o.
Dubrovačka 16, Beograd
+381 11 2180696 / +381 65 2180696
(radnim danom od 10-17 časova)
http://www.iconsult.rs/
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika iConsult-a.
Ukoliko više ne želite da primate članke i analize kliknite na link