Obuke by iConsult

 

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa velikim brojem najrazličitijih klijenata, pokazalo je da je najisplatljivije ulagati u sistematska rešenja upravljanja koja će kontinualno obezbeđivati dobre rezultate. Koje su prednosti sistematskog upravljanja zaposlenima?

    Veća efikasnost menadžmenta
  Bolja kontrola rada svih zaposlenih
  Redovnije obavljanje zadataka
  Smanjenje broja grešaka u radu
  Podizanje odgovornosti zaposlenih
  Lakši razvoj i širenje firme
  Donošenje kvalitetnijih odluka
  Bolja povezanost različitih sektora
  Bolja povezanost procesa
  Veća kontrola i transparentnost u radu
 Naša ekpertiza - Razvili smo sertifikovane upravljačke sisteme koji su alat za podizanje produktivnosti, jer direktno osposobljavaju menadžment da lakše i bolje upravlja zaposlenima, pružaju kontrolu rada zaposlenih, definisanje, praćenje i evaluaciju zadatih ciljeva, jasnije definisanje i praćenje zadatih i izvršenih zadataka, povezivanje internih procesa i ekstrakciju različitih podataka. Sam sistem je modularan, a moduli su povezani i mogu se kombinovati u zavisnosti od željenih ciljeva klijenata. Sistem je podržan softverom koji je moderan i jednostavan za upotrebu.

Zašto mi - Naše iskustvo iz oblasti performance management-a je dugogodišnje i postigli smo vidljive rezultate za 10 godina poslovanja. Zadovoljni klijenti širom Srbije i inostranstva govore da smo uspeli da ostvarimo značajne promene u samom poslovanju naših klijenata. Sistemi koje implementiramo se konstantno unapređuju, a nastali su iz sumiranja potreba naših klijenata sa željom da kreiramo alat koji će direktno pomoći u realizaciji njihovih željenih ciljeva.

Više informacija - Za više informacija o nama možete posetiti naš web sajt gde možete naći kompletne informacije o nama, našoj ekspertizi i radu >>>:

Kako dalje - Kontaktirajte nas na email adresu office@iconsult.rs kako bi smo započeli proces dostizanja ciljeva kojima težite. Za više informacija i zakazivanje sastanka možete nam se obratiti i na telefon +381 11 2180696.

Kontakt Informacije

iConsult d.o.o.
Dubrovačka 16, Beograd
+381 11 2180696 / +381 65 2180696
(radnim danom od 10-17 časova)
http://www.iconsult.rs/
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika iConsult-a.
Ukoliko više ne želite da primate članke i analize kliknite na link