Obuke by iConsult

 

Ulaganje u kvalitetno upravljanje je najbolji način za efikasno korišćenje resursa firme i radnog vremena zaposlenih, pa je ulaganje u rukovodioca, u proseku, višestruko isplatljivije nego ulaganje u zaposlenog. Kontinualno ulaganje u rukovodioce omogućava bolje upravljanje zaposlenima, smanjuje potrebu za novim zapošljavanjem, daje firmi kompetentan menadžment, čini je otpornijom i daje veće šanse za ostvarenje željenih poslovnih rezultata.

Predlažemo SISTEM RAZVOJA UPRAVLJAČKIH VEŠTINA MENADŽERA kao najisplatljiviji alat za investiranje u firmu, jer se investicija vrati višestruko u prve dve godine.

 


Naša ekpertiza - Mi smo eksperti za „performance management” sisteme i razvoj kompetencija menadžera. Imamo jedinstveni pristup poslu i klijentima, jer
radimo sa “cutting edge” alatima i rešenjima. Radili smo sa preko 200 firmi na razvoju kompetencija menadžmenta i bavimo se sistematskim razvojem kompetencija zaposlenih i prilagođenim obukama preko 10 godina.

Zašto mi - Jer imamo 12 godina ekspertize i izuzetnih rezultata u Srbiji, zemljama EU i Švajcarskoj, pretočeno u jedinstven sistem. Kontinualnim merenjem učinka menadžera, rezultati su nam pokazali koje metode daju najbolji efekat u određenim okolnostima, što nam daje mogućnost da sa sigurnošću predložimo optimalne korake razvoja menadžera. Naša ekspertiza pruža klijentima najtačniji i objektivan cost/benefit za ostvarenje željenih ciljeva.

Više informacija - Pozovite nas i zakažite sastanak da Vam objasnimo kako mi to radimo. Za više informacija o nama možete posetiti naš sajt - Kompletne informacije o nama, našoj ekspertizi, radu i svim obuka koje organizujemo >>>

Info - Kontaktirajte nas na email adresu office@iconsult.rs ili na telefon +381 11 2180696.

Kontakt Informacije

iConsult d.o.o.
Dubrovačka 16, Beograd
+381 11 2180696 / +381 65 2180696
(radnim danom od 10-17 časova)
http://www.iconsult.rs/
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika iConsult-a.
Ukoliko više ne želite da primate članke i analize kliknite na link