pict
   
Širimo iManage TIM
 
Dragi svi,
Već dugo sa vama delimo različit sadržaj vezan za naš rad, pa smo ovog puta odlučili da podelimo i oglase za nekoliko pozicija koje su trenutno aktuelne, a za koje znamo da su odlična prilika za sve koji imaju potrebna znanja.
 
iConsult (iManage HR tim)
 
 
 
Verovatno već znate da se primarno bavimo sistemima upravljanja zaposlenima, merenjem učinka i razvojem/obukama menadžera. Posao nam se dosta proširio u proteklih godinu dana, uveli smo veliki broj sistema, a već su ugovoreni i novi koje ćemo uvoditi. Zato planiramo da brzo zaposlimo nove ljude kako bi ih na vreme obučili i pripremili. Obzirom da se radi na naprednim sistemima upravljanja i različitim projekata, zanimljivost posla i brzina razvoja su mnogo veći u odnosu na rad u jednoj organizaciji. Prijave možete poslati direktno nama na office@iconsult.rs, a možete pogledati i iManage sajt. Dostupne pozicije:
 
 
 
picture
 
 
HR Operations Manager za sisteme upravljanja
 
 

 
 
HR Specialist (selekcija, administracija i HR projekti)
 
 

 
 
 
 
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika iConsult-a. Ukoliko više ne želite da primate članke i analize kliknite na link.