pict
   
Širimo TIMOVE
 
Dragi svi,
Nakon što smo prošle sednice objavili oglas za pozicije kod nas, dobili som mnogo pitanja i molbi da vam preporučimo još neke oglase. Zato smo odlučili da sada podelimo i oglase za nekoliko pozicija koje su trenutno aktuelne, a za koje znamo da su fantastična prilika za sve koji imaju potrebna znanja.

Pored pozicija kod nas, želimo da podelimo i otvorena radna mesta kod našeg dugogodišnjeg klijenta iz Subotice koji sada aktivno radi na razvoju prve Li-Ion baterije u Srbiji, pažljivo sastavlja svoj tim, gradi veliku i modernu fabriku i ima velike planove. Ovo je firma o kojoj će se mnogo pričati narednih godina.

U produžetku možete naći linkove sa opisanim pozicijama. Pišite nam, pošaljite CV ukoliko se pronalazite u nekoj od njih, ili pak prosledite link nekom za koga znate da sigurno bi :) Zapratite nas i na LinkedIN-u gde ponekad objavljujemo oglase za kvalitetne pozicije.
 

ElevenEs (Razvoj baterija)
 
 
 
ElevenEs je uveliko započeo razvoj Li-Ion baterije i tim trenutno ima desetak inženjera, a do kraja naredne godine će imati između 80 do 100 zaposlenih. ElevenEs se bavi pravim razvojem i visokim tehnologijama i predstavljaće apsolutni "employer of the choice" u Srbiji narednih godina. Razvoj je u Subotici, a polako se formira i kancelarija u Beogradu. Sada je fokus na razvoju tehnologije, nabavci opreme za celu fabriku i prilagođavanju proizvoda potrebama kupaca. Pogledajte sajt i biće Vam sve jasno. Prijave šaljite na candidates@elevenes.com. Preporučujemo sledeće pozicije:
 
 
 

picture
 
 
 
Procurement Engineer (Industrial Engineer)
 
 
 
 
R’n’D Manager (Battery development)
 
 
 
 
Technical Sales and System Implementation
 
 
 
 
 
 
 
 
iConsult (iManage HR tim)
 
 
 
O nama već, verovatno, znate da se primarno bavimo sistemima upravljanja zaposlenima, merenjem učinka i razvojem/obukama menadžera. Posao nam se dosta proširio u proteklih godinu dana, uveli smo veliki broj sistema, a već su ugovoreni i novi koje ćemo uvoditi. Zato planiramo da brzo zaposlimo nove ljude kako bi ih na vreme obučili i pripremili. Obzirom da se radi na naprednim sistemima upravljanja i različitim projekata, zanimljivost posla i brzina razvoja su mnogo veći u odnosu na rad u jednoj organizaciji. Prijave možete poslati direktno nama na office@iconsult.rs, a možete pogledati i iManage sajt. Dostupne pozicije:
 
 
 
picture
 
 
HR Operations Manager za sisteme upravljanja
 
 

 
 
HR Specialist (selekcija, administracija i HR projekti)
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika iConsult-a. Ukoliko više ne želite da primate članke i analize kliknite na link.