pict
   
 
Osnivamo ElevenEs TIM
 
Priča se da u Srbiji nema nikakvog pravog razvoja, a ElevenEs je uveliko započeo razvoj baterije i tim trenutno broji desetak inženjera, a do kraja naredne godine će imati između 80 do 100 zaposlenih. ElevenEs se bavi pravim razvojem i visokim tehnologijama i predstavljaće apsolutni "employer of the choice" u Srbiji narednih godina. Razvoj je u Subotici, a polako se formira i kancelarija u Beogradu. Sada je fokus na razvoju tehnologije, nabavci opreme za celu fabriku i prilagođavanju proizvoda potrebama kupaca. Pogledajte sajt i biće Vam sve jasno.
Prijave šaljite na candidates@elevenes.com.

Preporučujemo sledeće pozicije: 
 
 

                                    Sustainability and Regulatory Affairs Manager

Balansiranje između potrebe da što brže porastemo i generalne održivosti.

VIDI OGLAS
 

                                      Menadžer Finansija

Vaš glavni cilj je da pomognete da se jedan start-up brzo razvije, a da na tom putu ne pravimo veće propuste vezane za finansije, kontroling i izveštavanje.

VIDI OGLAS
 

Inženjer Nabavke

Vaš prioriteni zadatak je nabavite svu potrebnu opremu za pokretanje jedne kompletne fabrike baterija.
Zabavno, zar ne?

VIDI OGLAS
 

Inženjer za integraciju sistema (Tech Sales)

Glavni cilj je da dobru priliku pretvorite u zadovoljnog klijenta. Ovo je prvenstveno inženjerska pozicija, ali je potrebno iskustvo u prodaji.

VIDI OGLAS
 

Hemičar / Inženjer elektrohemije

Priključite se istraživanju potencijalnih materijala i razvoj elektroda. Za one koje imaju iskustva u elektrohemiji i laboratorijskom radu.

VIDI OGLAS
 

Komunikacioni menadžer
(eksterna komunikacija)

Osnovni cilj pozicije je žongliranje raznim kanalima komunikacije, kako bi javnost razumela svrhu ElevenEs-a i kako bi postali sinonim za razvoj i inovacije u regionu.

VIDI OGLAS
 
 
 
Ovaj email ste dobili zato što se Vaša adresa nalazi u bazi poslovnih korisnika iConsult-a. Ukoliko više ne želite da primate članke i analize kliknite na link.